Края е толкова близо
края на нашата любов,
ето след дългото тичане
няма за мене живот.
Празните мисли се гонят,
няма в тебе любов,
има ли смисъл да питаме
има ли дяволски брод?
Лесно сега се разделяме
сякаш това е шега,
нищо май ние не влагаме
вярваме в тази лъжа!
Няма виновници тука,
всички сме грешни чеда,
просто деня отминаваме,
любовта ни живее само в мига.
© Силвия Спасова All rights reserved.
"Лесно сега се разделяме
сякаш това е шега,
нищо май ние не влагаме
вярваме в тази лъжа"
Ако първоначалният замисъл се потдържа до последният стих,текстът ти ще бъде много по-силен.
Весели празници, Силве!