Jun 14, 2011, 8:15 PM

Блус... 

  Poetry
687 0 13

                                                                                    ... trust...

 

***

В шепа – струни

и няколко тихи

„Обичам те!”

в бели ласки –  

дъх от къпини

монолог

от заровени

в утрото истини

и очакване

с подпис –

„Прости ми!”

               

***

… а бе залез ограбил

звездите до скъсване

тих брътвеж

от неказани думи…

 

и се реем безмълвно

в посоки за никъде…

(уж печелим

а всичко изгубих…)

 

***

Последен блус

и нощни лампи

и врязан в утрото копнеж

и някак нелогично вятърът

в прозорците рисува скреж

и пак е Юни

пак вали

в капчуците звучи денят

последен блус

и две следи

покълнали

на кръстопът…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??