Feb 28, 2010, 7:55 PM

Блян 

  Poetry » Phylosophy
786 0 16

Блян

Душата ми е бяла птица,
разперила криле в нощта.
И в полет, тази дивна жрица,
мечтае пак за вечността.

За тази вечност, във която
царува само любовта.
Там слънчево е. Топло лято.
Ухаят хиляди цветя. 

Там няма болки и раздели,
разцепени на две сърца.
Стрелките  времето са спрели,
отмерват пулс на пълнота...

Утопия  или реалност -
рисува светлата душа.
Бял гълъб сътворява нежност.
Блян красив и... свобода.



© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??