Jun 5, 2007, 9:47 AM

Бог сънува 

  Poetry
550 0 7
Часовникът животи отброява -
Побъркан, неподвластен кръговрат!

И някъде из мислите проблясва
последен дъх през мириса на Ад!

Животът по стрелките се прелива...
Шурти насам-натам. И се върти!

Часовникът е буден! Не заспива!
И трака по секундните съдби!

А Бог сънува бъдни светлини
и чудни сътворения сънува!

Часовникът върти ли се, върти!
А Бог сънува!
Бог не се събужда!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??