Аз никога за нищо не излъгах
в очите ако можех, ще те гледам
но двамата не можем да се сбъднем
и истината просто е за мене.
Написах си го целият живот
разказах ти за всичките си драми
Аз всяка я дарявах със любов
най-силната за тебе я оставих...
И винаги, откакто те познавам
не идва ден без утро, поетично
живея със мечти и се надявам
и с всеки стих те моля да обичаш.
А моята любов е ясна, чиста
Безоблачна. Прозрачна и ефирна
и стана безусловна в този смисъл
че давам ти я всякак, без да взимам.
Аз всякога във чувствата, уверен
летях дори с подрязани крила
Научих се, че колкото съм беден
богатството е просто суета.
За всичките си мигове без тебе
от мъката разбрах, че се умира
Една Жена те прави, непотребен
щом само в стиховете иска да те има...
Danny Diester
26.08.2017
© Данаил Антонов All rights reserved.