Jun 19, 2007, 12:29 AM

Боли 

  Poetry
617 0 2
Боли, признавам си, боли ме,
сърцето ми от болка вече не бие.
Боли от любовта, която изпитвам.
Боли и не знам какво да направя,
за да спре тази болка прекрасна.
Странно е, знам, но не искам да спира,
да изгаря от болка по тебе моето сърце.
Боли, когато не чувам гласа ти прекрасен,
погледа топъл и нежен когато не видя.
Боли ме, като знам, че и теб те боли,
но щастлив съм да знам, че обичаш ме и ти.

"Ако обичаш някой и от това боли, обичай го дори и наранен да си.
ако някой теб обича, запомни, би трябвало и него да боли."

© Валентин Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??