May 3, 2008, 1:59 PM

Боли 

  Poetry » Love
690 0 1

     Като есенни листа се стичат

от очите и посърнали сълзи...

Те бликнали са от тез, що се вричат,

верни да са до последни дни!

 

Безмилостният свят не ще помогне

отново с копнеж да се сберат,

защото никой, знам, не ще се трогне,

щастливи да са в тоз объркан свят!

 

Сълзите от очите им извират,

но няма кой с любов да ги дари,

тъга и горест, мъка страшна вливат,

а толкова е страшно, че... боли!

© Ина Вучкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??