Nov 19, 2024, 9:17 PM

Боли 

  Poetry
39 0 0

Обичам те ,Свят, макар да знам

че водиш ни към края!

Мразиш ни ,че толкоз сме бавни...

плужеци ,безпардонни.

 

Как мразя лъжата...боли!

И в нощите безсънни...

да бърша сълзите,затуй че

загубих мечтите.

 

И пак те обичам ,горчива истино...

Блуднице ,лъжовна и в грях.

Да заспя вече не смея!

Загива във мен любовта.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??