Dec 3, 2006, 9:38 PM

Болка 

  Poetry
1161 0 2
Безумна мъка пак сковала е душата,
кръвта облива ми сърцето...
Не искам пак да плача, не!
На криеница с болката играя...

Но пак ме хваща с ледените си ръце
и пак завлича ме на дъното в безкрая...

Не мога вече да живея
със мъката, белязала сърцето!
Не мога вече! Не умея
да давам всичко без утеха!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??