Dec 9, 2012, 12:01 PM

Болка 

  Poetry » Love
709 0 3

Когато още те очаквах,

душата ми гореше в луда страст,

болеше, да, наистина болеше,

но болката обичах аз.

 

Когато вече бе до мене,

истински щастлива бях тогаз,

болеше, но беше поносимо

и болката минаваше от раз.

 

Сега, когато теб те няма,

душата ми от скръб гори,

боли от страшната измама

и от истината пак боли.

 

Дните бързо отминават,

животът продължава да тече,

но болката навек остава 

дълбоко в моето сърце.

 

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??