Dec 30, 2010, 12:56 PM

Болка 

  Poetry » Other
597 0 0

Трябва ми стих,
в един да те открия,
да те прочета
и да те забравя!


Трябва ми песен,
тиха мелодия,
да те изплача
и да свърши!


Трябва ми филм,
да те изживея
докрай за миг
и да те изключа!


Трябва ми сън,
последна целувка,
да те убия
и да се събудя!     

 

            29.12.2010 Amor

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??