Болката
"Болката е оръжие, ако я избереш"
Ярост. И смирение.
Разпятие
и вик,
и сила...
Усещане.
Докосване.
Същност.
Тишина.
Огън.
И причастие.
Сълза...
Обич.
Болката...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.