Oct 1, 2009, 8:54 PM

Болката на самотата... 

  Poetry » Love
737 0 2

Ти си мисълта, с която заспивам,
ти си сънят - който сънувам.
Ти си усмивката на моите устни,
ти си сълзите - солени и вкусни.
Ти си мечтата за всичко красиво.
Ти си волната птица в небето.
Ти си Човекът, стигнал сърцето!
Ти си порив към необяснимото 
и спомен от трудно излечимото.
Ти си приятел - верен и мил.
Ти си вечното желание на сетивата.
И болката, с която чувствам самотата...

© Ани Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ти си огънят, който гори ме,
    ти си водата, която гаси ме..
    Среднощен поздрав!!
  • дамм.. всички, мразим тази болка.. поздрави и мноого 6-тици... =)
Random works
: ??:??