The work is not suitable for people under 18 years of age.
Бор расте до мургава еличка,
и с игличките я гъделичка.
Не ги спира нито пек, ни зима!
Това борче много клонки има:
с горните я гали по косата,
долните й пъха под полата,
средните във пазвата й свира
и в гърдичките й се допира.
А еличката, безкрай щастлива,
в смях игрив неспирно се залива!
А пък нощем - като се загърнат
и със клонките си се прегърнат,
за останалия свят забравят,
и шишарки мънички си правят!
© Ангел Чортов All rights reserved.