Болно ми е страшно ми тежи!?
Че сме станали такива...
Врагове на себе си дори!?
И защо дори не знам?
Чак омръзна ми да бъда сам...
Всеки тръгнал със чарпак...
Трака в сухия казан...!
Трака там с лъжицата разлата!
Със надеждата една,
че ще може да докопа-
кокала във таз лъжа...!?
Болно ми е страшно ми тежи!?
Как сърцето ме боли!
Знам народа боледува...
От вулгарните игри.
Но нали той сам избра?
Кои от името му да реши!?
И защо в паницата сега,
търси гозба и храна...!
© Ангел All rights reserved.