Mar 7, 2013, 9:44 AM

Бръчките на мама... 

  Poetry » Other
641 0 3

Безпътен пътят е, а хората са мили,

сбогуваме се със пропити от сълзи лица,

усмихваме се, но се мръщим, а сърцата ни унили

не могат с думи да рисуват думата 'тъга'.

 

Прегръщам силно мама с уморени длани,

два тихи, сребърни куршума ме жигосват по лицето,

а тя с целувка по челото кърпи мойте рани

и шепне нежно думи за любов свещена.

 

Часовникът се удря бясно във стъклото,

а времето изгаря и последната си съчка,

целувам силно мама по челото,

дълбаейки поредната ù бръчка...

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??