Jan 12, 2008, 11:45 AM

Будна съм... 

  Poetry » Other
865 0 21
Будна съм... Преди сънувах Рая,
очите ми откраднаха ги луди.
Билетите раздават ги накрая -
за там не ми останаха заслуги.



Будна съм... Далече от високото,
където никога не съм била.
А Падналият Ангел във дълбокото
ме чака със запалени крила.



Будна съм... Душата ми е празна,
в замяна на запълненото място.
Глупостта е болест, но заразна -
продадена душа - без ресто.



Будна съм... Изгонена от Рая,
а съня ми ще го вземат други,
неопитали на грешките ми пая -
парчетата отвътре ще са кухи.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??