Dec 31, 2009, 1:17 AM

Бягство 

  Poetry
889 0 5

 

Пресякох всички пътища назад

и хвърлих камък зад гърба си.

Отхвърлих любовта си като грях

и тръгнах да догоня пак смеха си.

 

Разкъсах дрехите си със замах.

Отрязах плитките си и не плаках.

Събух се боса и не спрях дори -

побягнах да догоня радостта си.

 

Не гледах повече назад.

Не исках даже да сънувам.

Не мислех, не мечтаех и не спрях -

а бягах, само бягах и ликувах.

© Мария Муладжикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??