Aug 19, 2010, 8:39 PM

Бягство 

  Poetry » Other
624 0 4

Морето днес е моят свят

и мен със лодката ще отнесе.

Не ще остана в този град -

той знае всичките ми страхове.

 

Той знае как години минаха

в търсене на късчета любов.

Той знае - устните изстинаха.

Поемам днес по пътя нов.

 

Отново бягам - от живота си.

Напускам всичко някога обичано,

а гласовете във главата си

убивам със задавен писък.

 

Връщам се отново цяла -

лекува моето море.

И само тленното ми тяло

за бягството ще разбере...

 

T.R.

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??