May 19, 2012, 1:11 AM

Бях ли твоя любов? 

  Poetry » Love
588 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=G3p6BI0JAAs

Дали съм влюбвала очите си
в блещукащата светлина
на огненото ти обичане?
Обичане ли всъщност бе това?
И как сърцето разреши ти
да даваш само пламъчета и жарави,
а огнената ти обител
душата ми задочно да познава.
Не бих се клела на твое място,
не бих изтръгвала искри за подаряване,
ако обичаш безусловно, безгранично, страстно,
не пазиш нищо. Даваш дори това, което не си знаел, че имаш за даване.
И не ме обвинявай във същото,
когато те обичах, всичко в мене пресуших,
да го превърна в дъх, спиращ, когато ме прегръщаш.
Но с пламъци случайни не мога да дишам и днес отново всичко наводних.


17.05.2012г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О, била си негова любов, дори може би любовта на живота му, но той до края така и не го е разбрал. Той губи. Хубав стих, изпълнен с чувство. Вдъхновението ти е било изключително силно. Поздрави!
Random works
: ??:??