Бяла магия
Зима е вече.
Студено и мрачно,
скреж по прозорците -
снежни цветя.
Клоните пак са облечени в бяло.
Вятърът тъжно проплаква сред тях.
А във сърцето ми
пролет е грейнала -
с твойта усмивка
и с твойте ръце.
Аз те намерих.
И ти ме намери.
Зимата
сватбен воал ни плете...
© Сашо Маринов All rights reserved.
- stoianova (МИМИ )
- djudjii (Жанет Велкова)
- nininini (Нина Иванова)
- rozza (Радка Миндова)
- нмг (Надежда Маринова )
- plami-6 (Плами )
- mariniki (Магдалена Костадинова)
- Luna13 (Моника Стойчева)
- странница (Сеси )
И нека да не ви напуска магията на Любовта!