Nov 26, 2006, 4:01 PM

Бяла роза 

  Poetry
1720 0 6
Бяла роза, аз ти подарявам за теб, най-прекрасната жена и на твоята усмивка се надявам, да ми върне щастието и радостта! Бяла роза от сърцето мое, откъснах аз за теб сега, за да видя щастието твое как усмихваш се през вечерта! Бяла роза - спомен сладък, за да помниш колко те ценях, за да помниш колко те обичах... във мига, в който те видях! И да знаеш - времето минава, ден след ден и нощ след нощ, но спомена красив не остарява, а завинаги в сърцето той остава!!!

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??