May 29, 2009, 9:01 PM

Бяло коте 

  Poetry » For kids
1397 0 15

Б Я Л О    К О Т Е

            На Илина, моята

                 вярна приятелка

                 от Свищов

 

                               Котенцето бяло

                               цяло засияло –

                               с розова муцунка,

                               с обич си го цункам.

 

                               Вчера то си хвана

                               с пъргавите лапки

                               мишчица гризана

                               и си я излапка!

 

                        Припев:  Мърчо, мили мой,

                                         славен си герой!

                                         Не веднъж и дваж

                                         ти си верен страж!

 

                               А днес много рано

                               с мишка електронна

                               вирус Мърчо хвана

                               в новия ми комп!

 

                               Вирус той си хвана

                               с електронна стръв,

                               вирус – ей такъв!

                               Страшен като лъв!

 

Припев: Мърчо, мили мой,

                                         славен си герой!

                                         Не веднъж и дваж

                                         ти си верен страж!

 

                                                   Чичо Ники влиза

                                                              в песенна фаза ...

 

© Николай Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??