Jun 22, 2022, 10:38 PM

*** 

  Poetry
130 1 0

Любовта я
уволниха
и Те, Боже,
наскърбиха...

Любовта я
унизиха
и се, Боже,
озвериха...

Любовта я
угнетиха
и се, Боже,
с ад сдобиха...

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??