Feb 15, 2011, 9:02 PM

* * * 

  Poetry
355 0 0

 

Понякога, когато ми липсваш, отивам и сядам на брега

 и си представям, че слънцето, което грее лицето, 

вятърът, който роши косите и усмивката на лицето ми, 

си ти!

Понякога усещам присъствието ти в тишината на нощта!

 

Докога аз и ти ще се крием в сянката на любовта,

облечени в кожи на тигър?

© Радо андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??