"Всяко нещо струва друго нещо"
А.А.Милн
Готов ли си цената да платиш,
за да прегърнеш мечтата.
Пътят трънлив, току виж -
няма изход нататък.
Всяко нещо си има цена -
даже сълзите.
Тежки са те - болят и кървят.
Бавно водят до никъде.
Всяко нещо си има цена –
даже парите.
С пълни шепи грабят от теб.
Опустошават душите.
Всяко нещо ли има цена?
Без цена е, когато го имаш.
Любовта сложи на везна.
Колко тежи, когато я нямаш?
© Мариана All rights reserved.
Без цена е, когато го имаш...
Много истинско ! Поздрави !