Jun 1, 2017, 2:51 PM  

Цената на чувствата 

  Poetry » Love
986 2 24

За раздяла не нося вина.

Не размахвах на болката бича.

Всяко чувство си има цена,

но безценно е, ако обичаш!

 

В теб се влюбих! Обичах те! Теб

носих дълго в сърцето с надежда!

Днес изпращам последния ред:

Всичко свърши. Назад не поглеждай!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??