Jul 19, 2017, 9:06 AM

Чадър 

  Poetry
703 2 7

 

 

когато тишината завали

когато нямам време

да отида за чадър

и завали неистово

дъждът

когато сме далечни

спомени

но и сърце

и бързам

да ти донеса чадър

когато нямаш време за съня ми

когато окончателно вали

са пусти отмалелите ми вени

са пусти отмалелите ти дни

от най горчивите предели

не сме отпили

и не сме били

във толкова предишните си празници

не сме се спрели

и не сме се влюбили дори

в тъгата на невъзможността

на синята ни невъзможност

се губим

аз понякога ръмя

ти имаш време

и нямаме ръце

къде ли е чадъра

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??