Dec 13, 2013, 10:45 PM

Часове 

  Poetry » Love
673 0 5

Един... два... три...

танцува вятърът, наднича,

в прозореца ти се оглежда

да каже колко те обичам.

Четири... пет... шест...

луна нагиздена, тъдява

усмивки пръска, сякаш иска

по хубост с теб да се сравнява.

Седем... осем... девет...

щастливо слънце ти намига,

косите ти разрошва с пръсти,

в мен гушва те, това ми стига.

Часът е десет... кафено време,

денят събужда те, прозява,

помилва те с очи горещи

и в глътка нежност се стопява.

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??