Jan 14, 2010, 9:38 AM

Черни пътища 

  Poetry
517 0 0

И нови, нови кръстопъти...
На сляпо ли да ги пресека?
Ще бъде ли след хоризонта дъха ти?
И там по-ясно ли ще е, отколкото бе досега?

И черни, пътища черни...
Клади, не пътеводни реки.
По тях ли се губят всички неверни?
И из тях ли ме чакаш, затуй ли реши да вървиш?

Животи... Разпилени животи...
И все тичам след по-смелите,
които, без страх, прекрачват нивото.
И аз  ще дойда все някога, чакайте мене...

12.01.2010г.
гр. Сан Фернандо


На всички, които си отидоха някъде по пътищата...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??