Dec 25, 2009, 2:22 PM

Черни сенки 

  Poetry
568 0 0

Самотата е вечно в сърцето,

никога не излиза навън.

Ти пак си нарисувана с цветовете на дъгата,

оставаш пак един сладък блян

в моя сън.

 

Гореща лава

се топи от тази любов.

Пия живота глътка по глътка,

за да заема главна роля в сценария нов.

В морета пак се давя,

за да стигна до своя бряг,

но не мога да успея във бурните вълни

и повдигам за помощ своя флаг.

 

Дори да кажа, че ми омръзна,

аз пак вървя.

Огньовете горят ли, горят моите надежди,

дали ще успея да ги угася?

 

Не знам вече накъде да тръгна,

не виждам  вече своя път.

Пътища различни, но без посока,

черни сенки към гибел вървят.



Милан Милев

5.11.08

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??