Oct 3, 2007, 12:47 PM

Честит рожден ден! 

  Poetry
2398 0 10
Детенце мое, скъпо, ненагледно,
навърши вчера три години ти.
Желая ти да бъдеш здрав и силен
и детство с много хубави игри.


Ти пускай хвърчила в небето синьо,
не се предавай! Твърд и смел бъди!
И полети с ракета към безкрая,
мечтите си докрай осъществи.


И нека СВЕТЛИНАТА  да те води,
и нека озарява твоя път...
Честит рожден ден, скъпи Влади -
това сърцето ми сега шепти!

2.10.2007 г.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??