Jul 15, 2023, 3:44 PM

Чети ме 

  Poetry » Love
214 0 5

 

Чети ме

между редовете, ако искаш.

Всяка буква, точка, запетая.

Не прося и не моля!

И игрички не играя!

 

Признавам,

жадувам твоите мисли,

с моите отново да танцуват.

И музите ни нежно

ефира да целунат.

 

Мечтая,

от това да се роди история красива.

Която да не свършва.

Никой да не страда.

Никой да не си отива.

 

Чети ме,

ако искаш да ме опознаеш.

Недей да съдиш само по корицата.

Върви си,

ако само тялото желаеш…

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??