May 21, 2011, 11:03 PM

Четирилистна 

  Poetry
686 0 10



Облачета ръснали

еделвайси пухкави

по майското небе,

а сред тях -

бяло гълъбче

с детелина в човчица лети.

 

От ръката ми я взе -

помолих го

да ти я предаде.

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??