Sep 13, 2013, 8:16 PM

Член 

  Poetry » Humour
525 0 1

ЧЛЕН

Аз член съм на клуба по интереси,
а той пък е във кръчмата до нас.
Участвам там и после съм отнесин:
с асфалта са целувами в анфас!

Жената вика: - Легнал та намирам…
По обед все! До кръчмата! Миндил!
Пак по корем до къщи са прибираш…
Аз мъж ли имам или крокодил?!

- Жината – викам. – Никогиш ни вдяваш!
Аз член съм почитен… авторитет… таквоз…
- Ако та мярна – казва ми – тъдява,
ша опознаеш думата „тормоз“!

Ама каква жина си имам! Огън същи!
Обачи пий сал русенска вода.
На истинскуту пиене са мръщи
и ни съзнава, чи е туй беда!
30. 08. 2013 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??