Feb 7, 2021, 12:40 AM

Човек 

  Poetry » Other
232 1 0

2.7.2014

 

„На Ами“

 

Дъх... извърнат, лунен,
наплашен, притаен,
пърха сред пречупени криле,
приютяваш рани,
болката наречена живот,
създание разкъсано от теб,
причината да бъдеш Светлина,
но дори тогава не боли...
отвъд горящи океани,
скиташ се в безумните зори,
с обещание излъган...
подведен и измамен...
че наричаш се Човек.

 

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??