Jul 28, 2009, 4:26 PM

Човек съм 

  Poetry » Other
961 0 5

Човек съм -
никога не се предал на безверието.

Човек съм -
лъжите не можаха да изплуват в сърцето.

Човек съм -
сенките не засенчиха зрението.

Човек съм -
не угаснаха лъчите в лицето.




Човек съм -
не се предавам на времето.

Човек съм -
култивирал в себе си доброто.

Човек съм -
човек ще остана
с чиста душа и неуморна вяра.

  Милан Милев
  22.07.09


© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??