Mar 2, 2010, 9:48 PM

Човешка съдба 

  Poetry » Love
386 0 0

 

 

Неусетно проживях аз толкова години
и тъгувах, и копнях, и прощавах,
и жертва бях на човешко
лицемерие и егоцентризъм.
И спомените слънчеви, или дъждовни,
ми говорят сега и ми казват:
"Хей, момиче, живей за радостта".
Нека носталгия неизбежна
ни подсказва за какво пулсираме
под слънцето сега.
Майката Земя е уникална,
подарила ни е тази съдба.

 

 

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??