Чрез мизерия
правят ни
ненужни,
а интелигентните
към хората
са длъжни
страната ни
да впишат
в света,
а не на дребно
помежду си
да се борят
за букви,
правопис
и слава,
защото с това
отдавна
те са жалки,
живеейки
в мащаби малки,
а българинът
не е грешен,
но с интелигента смешен
така ще крета
той
в Европа,
дори да викнеме
задружно:
”Хопа!”
Боричкат се
поетите
на дребно-
един на друг
си те завиждат,
а всичко туй
е непотребно –
проблема
милите
не виждат!
Ето,
пречка се поет,
орисан –
от перото си
единствено
описан:
всички в сайта
да го виждат
и с това
да му завиждат?!
© Валери Рибаров All rights reserved.
Който е талантлив успешно се справя и със самочувствието и с критиката, която винаги е градивна.
Поздрав!