Jun 27, 2006, 9:28 AM

Чудеса 

  Poetry
771 0 12
Плаж, море... и още нещо.
Бряг, вълни... и пак това.
Гледам хората и мисля,
дали да вярвам в чудеса.

Река, гора и там сърничка.
Въпроси в моята глава.
Небе, луна, звезди и птички,
май ще повярвам в чудеса.

Младеж, девойка... и още нещо.
Проплаква трети след това.
Какво да мисля, аз не зная,
но вече вярвам в чудеса.

В главата мисли се разхождат.
От где е всичкото това?
Море, земя, деца, звездички.
Кой прави тези чудеса?

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??