Aug 10, 2019, 6:30 AM

Чуждата жена 

  Poetry » Other
345 0 1

                   Чуждата жена

 

Чуждата жена поглежда ме така,

трепна сърцето ми, усетих му пулса.

Красива, мила, нежна, жена мечта една.

талантлива, пише, вдъхновява я Любовта!

 

Очите ни се срещнаха сега,

една искра в тях заблестя!

Ръцете ми  докосваха нежността

една прекрасна вечер на поезията!

 

Да тя е чужда жена наистина,

и какво от това, какво от това?

Когато се желаят две души и тела,

две сърца туптят заедно, заедно са сега!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??