Sep 30, 2008, 7:03 AM

Чувах каквото исках 

  Poetry
681 0 6

Колко пъти от съня си ме прогони,
но и така си останах вечно там.
Каза ми ”Сбогом”, но сърцето сълза не отрони,
защото вместо ”Сбогом” чух „Любов ще ти дам”.

 

Колко пъти вещите ми ти запали
и моите снимки в камина от спомени изгори.
Изрече ми какво ли не – не ме пожали,
когато казваше ”Махай се”, аз чувах ”Остани”!

 

И колко пъти ключалките смени,
за да не мога никога да се завърна.
Каза ми „Мразя те”, аз чух „Прости”!
Искам силно да те прегърна.

 

И всеки път чувах каквото исках,
глуха оставах за обидните слова.
Да те напусна, дори не си помислях,
защото чух как шепнеш „Това е лъжа”...

 


P.S Ако някой има по-подходяща идея за заглавие на стихчето от "Чувах каквото исках" да пише, че ми беше много трудно да реша как да го озаглавя :)

 

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми стиха ти! Хареса ми идеята, която си вложила! Така постъпва много, много влюбен човек - нооо не бива да е безгранично!
  • Според мен заглавието е подходящо,и стиха е много хубав!Поздрав
  • Благодаря !!!
  • намерила си най-доброто заглавие...смисълът на стиха...
    много хубав стих...с обич, Ванеса.
  • Много ти благодаря
  • браво много е хубаво
    прекрасна си имаш голям талант
    и заглавието мисля че е напълно подходящо за стихчето
    6 от мен
Random works
: ??:??