Тъга и тревога така си приличат,
страхът им е родственик – техен събрат.
И без да се карат, взаимно се вричат,
че влизат с доброто в един кръговрат.
От чувства споени сме още в началото,
а как ни надмогваха болка и студ?
Когато любов преминава през тялото,
разбираш, че влюбен е равно на луд.
© Bo Boteva All rights reserved.
разбираш, че влюбен е равно на луд."
Добре казано! Все пак лудите не носят отговорност, дори и в случай на предумишлено убийство,
докато влюбените могат да бъдат осъдени даже и за убийство по непредпазливост.
А то, ако погледнем от друг ъгъл, щастливата любов си е взаимно убийство по непредпазливост.
Интересен стих, Бо. Поздравление!