Feb 17, 2022, 5:42 PM

Чувство 

  Poetry » Erotic
541 2 1

Не те познавам, че да те описвам,
описвам само усета във мене
И разумът студено ми орисва,
макар душата ми да стене,
Че в тебе има много топлина,
но липсва ти дълбочина.

 

Не те познавам, но изпитвам чувство,
че с стиховете тръгнал си на лов
за теб ухажването е изкуство,
поезията ти е страстен зов,
със който търсиш свойта плячка,
жените са за теб играчка,
защото имаш хиляди успехи
във свалянето на излишни дрехи.

 

Не те познавам, просто чувство.

 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??