Aug 27, 2016, 2:12 AM

Чувството, силата на чувствата... 

  Poetry » Love
312 1 4

Чувството, силата на чувствата...

 

Това е момента. Покажи ми как блестиш с пълноценен огън..., мечтай!

 

Липсвам ти,

Липсваш ми,

обаждаш ми се;

отговарям ти,

изричам те,

чуваш ме,

споделяш ми

себе си,

и аз също,

в мечтите,

в думите,

в истините,

в делата

едно отдаване

изпитваме,

изживяваме.

усмихваш ми се

и ме усмихваш

побъркваш се,

и ме побъркваш 

мен, но щастливо.

поглеждаш ме

и ми се вие свят,

гледам те,

потъвам

в красотата ти,

отвън и отвътре

една безкрайна

светлина

ме гали в теб,

обича ме,

милва те

и обожава те.

Аз треперя

и ти също

в обятията ни.

света ни

се преобръща,

да види

значимото,

момент като

милувка,

целувка

от живота,

една ласка

от обич,

направена

от теб и мен.

един свят,

наситен

с много

цветове,

интензивен, 

активен,

пасивен,

пеещ,

викащ,

шептящ,

стенещ,

вдишващ

и издишващ

само любов...

обичаш ме,

обичам те,

умирам

и живея.

живееш 

в мен,

аз в теб

мой Живот!

***

Това, въпреки

болката

да искаш

и да правиш

щастието

на другия...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??