Oct 7, 2008, 3:16 PM

Циганско лято 

  Poetry » Love
575 0 4


Циганско лято

В края на пътуването ни
един към друг,
упреквам те
без капка милост
за закъснялата ни близост.
За пропуснатите мигове,
попили
млада нежност.
За влюбената вечност,
разпиляна
вятърно от теб.
За миналите ласки,
които
подари на друга
и за нечутия от нас
безгрижен
детски смях.
В края на пътуването ни
един към друг,
благодаря!
За истинската милост,
дарила ни
със закъсняла близост.
За бъдещите мигове,
пренесли
влюбената вечност
от младата ни нежност
в циганското лято.
Есенно погалени сме
от съдбата.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??