Пристига. Разпъват катун.
Децата се смеят и сочат:
„Виж, виж, куче с бастун“.
Маг, акробат, клоун и коне.
Да си купи билетче
всеки бърка в своето портмоне.
Сладък дъх от захарен памук,
Всичките деца с трепет днес са тук.
Кой балон си купил, кой пък свирка.
Бързо заемайте местата, започва представлението на…
- - - - -.
© Ирен All rights reserved.