Oct 6, 2020, 8:19 AM

Цунами 

  Poetry » Phylosophy, Other
292 0 0

Нямам редактор,
липсват и запетаи,
мисълта ми прехвърча,
завърта цунами.

Яростно дъвча,
живот в оригами,
несръчен съм с пръсти,
горките ми длани.

Любов да издирват,
в изкуствени рани,
а гръмко попадат,
из вкоренени капани.

Докато животът,
това въртящо цунами,
направо слага,
точки, а не запетаи.

© Стилиян Енчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??