6.10.2020 г., 8:19 ч.

Цунами 

  Поезия » Философска, Друга
207 0 0

Нямам редактор,
липсват и запетаи,
мисълта ми прехвърча,
завърта цунами.

Яростно дъвча,
живот в оригами,
несръчен съм с пръсти,
горките ми длани.

Любов да издирват,
в изкуствени рани,
а гръмко попадат,
из вкоренени капани.

Докато животът,
това въртящо цунами,
направо слага,
точки, а не запетаи.

© Стилиян Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??