Apr 1, 2009, 8:17 PM

*** 

  Poetry » White poetry
589 0 4

... И ти ми обещаваше звезди

да осветяват нашата пътека,

която заедно да извървим

притиснати един във друг навеки.

В очите ти прозираха сълзи

и искреност такава странна,

не вярвах в твоите мечти-лъжи,

отказа ме от себе си отдавна.

Признай, че всичкото това

за теб си бе въздушна кула,

естествено ти беше силен мъж,

а аз обикновена беззащитна нула.

Мечтата ти остана си мечта,

аз просто си излезнах от света ти,

а ти остана изумен от мисълта,

че някой не поиска обичта ти.

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??